Začneme troška s históriou. Ako prvý výrobok ušitý zo silnej bavlnenej látky (známej aj ako rifľovina alebo denim) bol spodný diel oblečenia a to práve džínsy. Džínsy môžeš poznať pod rôznymi názvami, ako rifle, džíny, texasky alebo anglicky pod názvom jeans. Džínsy uzreli svetlo sveta v 19. storočí v Amerike a pôvodne sa využívali, ako pracovné nohavice, napr. pre kovbojov. Neskôr približne v 50-tych rokoch 20. storočia sa stali veľmi populárne medzi tunajšou mládežou a ďalej po určitých rokoch medzi všetkými generáciami po celom svete. Džínsy považujeme za výrobok , ktorý nestratí svoju popularitu, ani o ďalších x rokov. Nie je predsa náhodou, že sa neustále vyrábajú nové štýly džínsov a navyše, ak navštíviš v akomkoľvek ročnom období akýkoľvek obchod s oblečením, určite tam nájdeš džínsy rôznych farieb, štýlov, veľkostí.


A čo od nás aktuálne očakávajú svetoznámi módni návrhári? Predovšetkým, že ovládneme všednosť ulíc rôznymi kreatívnymi outfitmi, v ktorých dominantou bude prvok z rifľoviny. Rôzne módne značky si pre nás pripravili množstvo džínsových kúskov. Z džínsových topov môžeš obohatiť svoj šatník s krátkymi topmi, vestami, košeľami a bundami. Ďalej si môžeš obliecť džínsové nohavice, sukne, šaty, overaly a šortky. Mnohé značky oblečenia dokonca prekvapili svojou kreativitou, aj v džínsových doplnkoch, ako napríklad tenisky, čelenky, šatky, šiltovky, brošne, kabelky a ruksaky. Nezabúdaj byť originálna a neboj sa aplikácii na džínsovom oblečení, veľmi štýlová je čipka, kamienky, perličky, koženné prvky a mnohé iné štýlové aplikácie


Tak neváhaj ani chvíľu a pozri si našu širokú ponuku, určite si niečo pekné a štýlové pre seba nájdeš :) Stačí kliknúť na názov v nasledujúcej ponuke: 
Džínsové košeleÚzke rifle (džínsy), Džínsy s vyvýšeným pásomŠaty džínsovéDžínsové bundyDžínsové šortkyPánske džínsy